6/1/12

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ

απο leoforos.gr
Τέτοιες κινήσεις μόνο η ΘΥΡΑ 13 τις κάνει.Και μετά κατηγορούν τους οργανωμένους...

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά η «Θύρα 13» και συγκεκριμένα το «West Block». Ο σύνδεσμος του Περιστερίου ως μία ελάχιστη βοήθεια προς τους εργαζομένους του Alter και της Ελληνικής Χαλυβουργίας που αντιμετωπίζουν σοβαρά εργασιακά προβλήματα, φρόντισε να τους εξασφαλίσει την δωρεάν είσοδο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, προκειμένου να μπορέσουν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και να ξεχάσουν για λιγάκι τις σκοτούρες που τους ταλαιπωρούν αυτές τις μέρες.
Συγκεκριμένα περίπου 150 άτομα και από τις δύο επιχειρήσεις θα φιλοξενηθούν στην θύρα 34 του Ολυμπιακού Σταδίου, μετά από πρωτοβουλία του συγκεκριμένου συνδέσμου, σε συνεννόηση πάντα με τον «Ενιαίο Φορέα».
Για αυτό και οι εργαζόμενοι εξέδωσαν την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε τον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού Περιστερίου (West Block) καθώς και την Θύρα 13 για την δωρεάν είσοδο στο παιχνίδι της Κυριακής 08/01/2012, με την Κέρκυρα, στους εργαζόμενους του Alter και της Ελληνικής Χαλυβουργίας».
Μακάρι η ευαισθησία που δείχνουν τα παιδιά από το «West Block» και γενικά της «Θύρας 13» να βρει και άλλους μιμητές...

1 σχόλιο: